ONG-urile din România

ONG-urile, cancerul societății

 ONG-ul ca definiție este o organizație non-guvernamentală care lucrează independent de activitatea guvernului.

 Mai pe înțelesul tuturor ONG-urile sunt acele găuri negre care toacă bani de la bugetele statelor.

 Folosind diverse slogane “corect-politice”, cum ar fi “corupția ucide” sau alte elucubrații despre energia verde, medicină, încălzire globală, războaie, drepturile minorităților (ale majorităților nici nu mai contează) etc., aceste ong-uri primesc bani atât de la bugetele statelor cât și de la Uniunea Europeană, bani ce provin tot din bugetele statelor membre.

 Practic nu există o parte a economiei, a politicii sau a justiției în care aceste organizații non-guvernamentale să nu fi pătruns, acea societate civilă consultată cu privire la orice, deși reprezentanții acestora sunt nealeși și nerecunoscuți de către Constituția României.

 Se tot implementează ideea că aceste ONG-uri sunt folosite pentru transparență decizională, reprezentând vocea și dorința poporului, însă după cum se vede cu ochiul liber, aceste ong-uri sunt căpușate de tot felul de neterminați care reprezintă doar interese contrare majorității cetățenilor români, cum ar fi promovarea lgbt-ismului într-o țară creștin-ortodoxă, oprirea cu orice scop a construirii de autostrăzi, distrugerea litoralului românesc, închiderea tuturor minelor de cărbune, a termocentralelor și a hidrocentralelor cu scopul de a păstra resursele intacte pentru colonizatori, nicidecum pentru a nu polua așa cum se ventilează în media coruptă, statul român devenind paznicul acestor resurse. Efectiv aceste ong-uri, folosind bani de la statul român sunt cele care conduc din umbră guvernul, activitatea lor fiind împotriva intereselor naționale.

***

 Aceste ong-uri au acaparat în structura lor judecători, procurori, politicieni (partidul usr fiind alcătuit din foarte mulți ong-iști) care iau decizii și îngroapă efectiv economia în funcție de interesele diverșilor “parteneri externi” care le coordonează activitatea.

 Deși prin aceste ong-uri sunt rulate sute de milioane de euro anual, acestea nu sunt plătitoare de taxe și impozite și nu se supun vreunui control din partea instituțiilor statului decât formal, drept dovadă nu există vreun caz mediatizat al vreunui membru de ONG anchetat pentru spălarea banilor sau evaziune fiscală.

 Politicul a evitat să legifereze aceste ong-uri care reprezintă arma de bază a uniunii europene și a “partenerului strategic” de blocare, vânzare și distrugere a economiei României, singurul politician român care a dorit o legiferare în acest sens a fost Liviu Pleșoianu în anul 2016, însă acesta s-a lovit de refuzul tuturor, inclusiv al PSD-ului condus la acea vreme de Liviu Dragnea!!!

 Ong-urile sunt cancerul unei societăți care trebuie legiferate în vederea achitării de taxe și impozite, precum și scoaterea acestora în afara oricăror discuții sau dezbateri despre justiție, politic, economie etc., domenii în care ar trebui consultați specialiști români aleși, nicidecum niște personaje obscure fără pregătire de specialitate, având unicul scop de distrugere a întregii societăți.

 Primul pas în vederea însănătoșirii unei societăți este înlăturarea acestor ong-uri din etapele consultative și decizionale ale unui stat, oprirea finanțării acestora de la bugetul de stat, precum și legiferarea acestora!

Acesta este un prim pas spre suveranitate!

Autor: Herodot

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.