Reflexia zilei

SLAVĂ MIZERIA …

Privesc stupefiat cum in Finlanda (fruntașă de altfel in eșalonul decadenței dusă dincolo de absurd) orice urma de valoare principială și de respect al demnității umane este aruncat în anusul doctrinei lgbt+P, iar bipezii din tribune aplaudă frenetic propria disoluție. La fel cum în Australia, toți s-au grăbit sa aplaude contra lui Djokovic acum un an, iar acum își înghit seringile vaxxxiniste in fata evidenței! Universul, timpul … cum se dorește, are un mod extrem de subtil și de sarcastic de a se răzbuna pe viermii bipezi ce-și doresc schimbarea esenței divine umane și transformarea acestuia într-un releu “științific” al lui Lucifer – misticul !

Creștinismul ne învață ca răzbunarea este a lui Dumnezeu! Deloc o chestiune revanșardă, ci doar o resetare a exagerării răului ! Ce este de fapt răul decât o exagerare a propriului ego, o fantezie onanistă conform căreia eu însemn totul, iar Dumnezeu este doar un decor mistic cu rădăcini în dezechilibre psihicomportamentale !

O exagerare malefică a îngerului cel mai frumos care a considerat că poate distruge temelia universului și build, back, better … atenție la detalii! In ele stă adevărul așa cum l-au văzut strămoșii noștri măcelăriți în circurile Romei antice în timp ce în tribune, aceiași bipezi ca și cei de astăzi, aplaudau frenetic! Același adevăr văzut de cruciați în timp ce apărau Mormântul Sfânt, iar dracul își continua gâlceava cu lumea! Același adevăr al nostru … ultimii apărători ai normalității și demnității, ai șansei la mântuire și ai țărilor lăsate de Dumnezeu !

Încercați, dragii mei să vă smulgeți din capcana acumulării obsesive de resurse destinate îndestulării societății consumeriste și să reveniți la rădăcini! La rădăcinile tradiției noastre milenare în care Dumnezeu, biserica, casa, familia și țara sunt sfinte! La rădăcinile de pace ale Neamului nostru care este aruncat într-un război de agresiune contra Rusiei creștin-ortodoxe și în echipa satanelor cu generali transexuali, cu responsabili pe energie nucleară hoți și indefiniți dpdv sexual, cu patinatori ce depășesc orice horror ieftin și penibil ! Să înțelegem că suntem “in the point of no return” și că după noi, nu mai vine nicio generație capabilă să salveze sau să păstreze ceva! Că noi suntem efectiv ultima șansă la a putea citi opera lui Eminescu în limba română și în orice punct geografic al spațiului carpato-danubiano-pontic! Că dacă noi nu ne apărăm bisericile, pastorii vânduți o sa ne poleiasca cu aur topit, iar sufletul o sa ni-l tranzacționeze cu cripto-satana! Nu sunt deloc defetist sau pesimist, ci doar încerc sa trag un enorm de mare semn de alarmă tuturor românilor creștini ! Ne jucîm mântuirea individuală și existența țării noastre! Nu va lăsați pacăliți de Prințul Înșelăciunilor pentru că aceasta lume nu este a lui ca să poată fi dată de el ! Dumnezeu cu noi toți !

Pătru

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.