Revelație

Noile colonii …

Brusc, am avut revelația noului tip de colonie !

O colonie in care vom fim închiși, câțiva Fericiți ! Câțiva … cei care nu se vor lepăda de Hristos, cei care nu vor să accepte ciparea, cei care nu vor să își degradeze spiritul devenind sataniști și nici trupul devenind lgbt+P, noi … leproșii Marii Resetări!

Este drept, nu văd nicio soluție de rezistență și de luptă contra Marii Resetări … oamenii au devenit prea lași și prea comozi pentru a se ridica, răscula sau rezista, fie intelectual, moral sau chiar armat! Am convingerea, din păcate, că omenirea și umanitatea, așa cum o știm, încă, este pe cale să se sfârșească!

De altfel … a fost scris și profețit ! Revenind la colonii … ma simt aidoma Amerindienilor înghesuiți de strămoșii actualilor gloabelisti în ghetouri denumite pompos – rezervații! Așa cum se tânguiau toți cercopitecii cu “Je suis Charlie Hebdo”, așa parafrazez și eu … “Je suis Apache !”

Și sunt mândru sa fiu considerat un dinozaur care nu își găsește locul în actuala lume satanizată la maxim! Încetul cu încetul, locurile de muncă vor fi reduse la maxim, job-urile fiind atribuite către o AI superioară dpdv statistic, unicii bipezi acceptați fiind cei care, probabil, vor accepta să facă pasul spre transumanism, acceptând ciparea sau chiar conectarea parțială ori integrală la un Ordinator Central! Ordinator Central care evident ca fiind AI, nu ar trebui sa aibă nimic în comun cu esența cea mai sublimată a omului – misticismul !

Și totuși … căutând dincolo de draperiile cu care se maschează acumulatorii AI, găsim … mâna ascunsă sub fusta Monalisei … îl găsim pe Printul Înșelăciunilor bine mascat fie în enzimele oxidative care catalizează o reacție însoțită de emisia de lumină, bioluminiscența, denumite cum altfel decât Luciferază (de la Lucifer), fie in ritualurile sataniste ale pseudo-elitei care a penetrat și parazitat prin Mișcările masonice și paramasonice, toate straturile societății internaționale.

Să căutam evadarea din Rezervație?! Și pentru ce ?! Unde să ajungem ? In mijlocul iadului care distruge concret orice urmă a lui Hristos în oameni … căutăm urma răului de astăzi prin ecranele MSM, prin vitrinele ultimelor ziare și reviste și până la bibliotecile cu tomuri ascunse. Găsim atâtea curente de acțiune ale râului, unite dincolo de fațete și forme, de același fond – satana!

Regăsim Școala de la Chicago cu faimoșii  Milton Friedman, Frank Knight și George Stigler, fără să lipsească filozoful german Leo Strauss (de altfel toți 4 fiind khazari…), care au reușit penetrarea întregului establishment american atât politic, cât și, mai ales, în lumea intelligence-ului!

Traversam Atlanticul înapoi și ce privim ? Institutul de studii psihocomportamentale Tavistock din Londra și cuiburile troțkiste din mediul universitar francez … Școala din Frankfurt cu pleiada de marxiști ce au stricat toată filosofia critică germană, toate “Institutele” de animism și teosofie, de fapt toate aceste entități de grup sau individuale având – vizibil – un element comun și care da coeziune maximă … ateismul!

După ce ne-am lămurit de această istorie recentă, continuăm pe aceeași linie de esență malefică până in fața palatului guvernamental al Romei în Iudeea, unde Pilat din Pont îl găsește nevinovat pe Fiul Omului, trimițându-L apoi să fie judecat și condamnat de către Ana și Caiafa … de populația ce a ales ca sângele Lui să cadă asupra capetelor lor și ale copiilor copiilor lor ! Sacrificiile umane, pruncuciderea din Cartagina și Mesopotamia … foamea lui Baal și a lui Moloch ce a născut un cult care se regăsește chiar și astăzi în formă aproape vizibilă prin pădurile din jurul orașului San Francisco (faimosul Bohemian Grove) și care nu face altceva decât să păstreze foamea lui Lilith, precum și răul absolut al lui Lucifer, alegerea lui de a distruge omul – făcut după chipul și asemănarea Domnului!

Și cu toate acestea … tocmai pentru că știm, că le știm, să ne adunăm forțele și împreuna, întru Hristos să ținem unul cu altul, să construim Frăția Lui pentru că … “unde sunt doi sau trei, adunaţi în numele Meu, acolo sunt şi Eu în mijlocul lor.”

                                                                                    Pătru

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.