Criza economică – De la acordurile militare la sărăcirea populației

Criza economică – De la acordurile militare la sărăcirea populației

În termenii propagandei oficiale a oricărui stat, orice criză economică are drept cauză „întotdeauna” ori factori externi, ori o „inflație” cauzată de lipsa de clienți (?!) , ori geopolitica, ori… ori… ori…

Ceea ce nu se afirmă niciodată în mod oficial este că nu există și nici nu a existat vreodată, criză economică fără ca acesta să fi fost programată fix de către „oficiali”, într-un scenariu care se numește „Controlul asupra populației”. Bineînțeles că „experții” și „specialiștii” vor contracara astfel de afirmații prin etichetarea tot mai răspândită ca fiind „Teoria Conspirației”. Din fericire, pentru ca adevărul să triumfe, dar din nefericire pentru că problema rămâne și devine și mai gravă – fiind o permanentă conspirație reală, în ultimii ani cam toate „Teoriile Conspirației” s-au adeverit ca fiind Conspirații și nu Teorii.

Revenind la Criza Economică, o să luăm exemplul prezentei crize din România, care este de abia pe la jumătatea planului conspirativ și care a fost declanșată odată cu „pandemia” de covid. Cât timp s-a instalat prima parte a crizei, populația a fost ținută ocupată de isterizarea în masă prin intermediul mass-mediei -plătită pe față, cu concursul medicilor „salvatori” și datorită ordinelor executate în masă de către guvernanți, președinte, parlamentari etc. Astfel prețul la combustibili, materiale de construcții și alimentele de bază au fost încă din iarna lui 2020 în continuă creștere fără o justificare economică reală la acel moment.

Astfel a fost mai ușor de înghițit pe nemestecate când ni s-a spus la nici un an distanță că ne așteaptă o criză economică majoră datorită razboiului dintre Rusia și Ucraina, fapt care este aparent real, dar cauza adevărată a crizei este ținută ascunsă.

Există un adevăr în amplificarea crizei economice datorită războiului, dar să nu uităm că acest conflict a venit pe fondul unei crize deja existente despre care „oficial” nu se vorbea deloc.
De aceea vom arată clar cu documente și prin „măsurile” luate de către „autoritățile” statului român, că de fapt criza economică este cel puțin consecința unui plan de supunere orbească a populației, pe lângă corupție și furtul pe față din buzunarul nostru.
O să mai arătăm că e vorba de trădare, de fapte penale în formă continuată și de grup de crimă organizată în interiorul instituțiilor statului la cel mai înalt nivel.

Articolul integral îl puteți citi pe genocid.ro

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.