24 IANUARIE

24 Ianuarie

                                                           24 IANUARIE

 24 Ianuarie … simbol important pentru Neamul românesc! Din păcate, anul acesta am remarcat pe un afiș purtat la “Marșul pentru Pace” un slogan cu trimitere la pactul Ribbentrop – Molotov și care nu greșea prea mult, dar in momentul actual ceea ce se întâmpla în u-Craina nu are nicio legătură nici cu Pactul mai sus-menționat și nici cu urmările lui juridice!

Astăzi a fost ziua în care am simțit cum vorbele lui von Clausewitz – “Războiul nu este decât continuarea politicii prin alte mijloace.” – prind efectiv viață precum un Golem blestemat care strivește România între lăcomia neocolonialismului Occidentului colectiv și încercarea dramatică a Rusiei de a se salva de la propria dispariție! Pentru că nu este despre libertate și independență așa cum trâmbițează trompetele “neomarxismului capitalist” (puturoasă, în formele lui Baudelaire, alăturare și potrivire), ci despre teritorii, resurse și efectiv apariția unor noi state pe fostele teritorii ale altor state! Teoria Conspirației?! Deloc! Doar o atentă analiză a tuturor semnelor care ne conduc spre adevăr!

Adevărul nostru, al copiilor lui Dumnezeu și nu adevărul blestemat al celor care duc politica depopulării masive prin toate mijloacele posibile. România a sângerat prea mult pentru a se implica din nou într-un război străin de interesele noastre! Deja sindromul Stockholm mi se pare de-a dreptul infantil când observ cu câtă slugărnicie factorii politici ai României se pun în slujba aventurierului khazar ce conduce, cel puțin oficial, u-Craina, uitând sau poate necunoscând ura viscerală cu care populațiile din teritoriul respectiv au privit spre români în întreaga noastră istorie – medievală, contemporană și modernă!

Mi-aș dori să văd România condusă de români și pentru români, nu de alogeni aduși din toate colțurile Imperiului și puși grofi peste iobagi! Din păcate, acum consider că România nu mai poate fi salvată din interior, deoarece educația prin care populația este încurajată să își apere religia, țara, teritoriul, istoria și tradițiile, ei bine, educația este nu doar distrusă, ci orientată diametral opus!

Biserica noastră încearcă să supraviețuiască făcând un balet periculos între Dumnezeu și Cezar, parcă pierzând din vedere că lucrarea Domnului NU este negociabilă și, mai ales, atemporală și perenă ! Așa că, iubiții mei români

“De-o fi una, de-o fi alta… Ce e scris şi pentru noi, bucuroşi le-om duce toate, de e pace, de-i război.”       Inima sus, la Dumnezeu!

Pătru

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.