Prințul Înșelăciunilor și oferta sa

Haosul de pe planetă 

Se zice că Mona Lisa are acel surâs “misterios” datorită faptului că diavolul are o mână ascunsă sub fusta ei … Acum nu știu cât de relevantă este fusta ei sau ceea ce ascunde fusta, însă consider relevantă explicația întregului haos de pe planeta noastră, din acest moment!

Anticamera apocalipsei

Cei care cunosc, nu o sa fie deranjați de o repetiție, iar ceilalți – profanii – poate voi reuși sa stârnesc în ei dorința de a afla și, consecutiv, de a se salva! Ne aflăm nu într-un moment din istoria umanității, nu într-o buclă temporală dintr-un etern ciclu al istoriei, ci cu adevărat ne aflăm la sfârșitul ei sau, cel puțin în anticamera apocalipsei!

Repriza finală

Lucifer, diferitele lui avataruri din mitologia istoriei umanității, legiunile sale de demoni, toate hoardele de spirite decăzute și malefice, precum și întreaga armată  de oameni căzuți și semnatari ai contractului mefistofelic, precum și puzderia de imbecili bipezi “luați de val”, au ajuns la momentul de încununare a muncii lor milenare … sunt aproape în vârful reprizei decisive, finale și doresc să forțeze o victorie cât mai rapidă și sigură împotriva Creației Domnului!

Liberul arbitru

Considerente gnostice ne arată că un război direct contra lui Dumnezeu nu poate să fie câștigat de Lucifer, de urmare atacând permanent și distrugând Creația Sa – omul – ar putea determina o retragere a Tatălui sau, cel puțin, o remiză dacă nu chiar o “rescriere” a Apocalipsei finale … Cunoscând aceste chestiuni de finețe, slugile satanei sunt perfect conștiente de forța excepțională a marelui cadou oferit de Dumnezeu omului și anume Liberul Arbitru, dar și de faptul ca Liberul Arbitru nu te scutește de consecințe!

Reacția universului

Astfel, pentru a nu se încărca cu o karmă blestemată, ei știu că tot ce au de făcut este să informeze publicul țintă despre posibilele efecte adverse ale unei eventuale decizii! În momentul în care un decident alege conform Liberului său Arbitru o direcție sau alta, el o să primească de la Univers o reacție, o plată în deplină conformitate cu decizia sa – bună sau rea!

Decizia

De aceea, dacă decidentul este forțat sau mințit intr-o direcție, plata contra omului vândut răului care-l determină să facă respectiva alegere este direct proporțională și de neschimbat! Din contră, dacă decizia subiectului este luată de către acesta conform cu Liberul său Arbitru, încărcătura karmică nu se mai deplasează spre agentul satanei, ci revine integral subiectului!

Haita răului

Funcționarea acestor resorturi cosmice fiind bine cunoscută și stăpânită de către haita răului, toată munca acestora este pe față, înșelând omul nu doar să aleagă greșit, ci și cum să aleagă pentru ca acesta să nu mai aibă nicio șansă la clemența divină. 

Așadar, dragii mei … grijă mare la Prințul Înșelăciunilor și la oferta sa!

Motive manipulatorii

Întotdeauna binele se recunoaște după fructele sale, după efecte! Afișarea ostentativă a lgbt și a pedofiliei, promovarea chiuretajului haotic (alt ritual săvârșit după toate regulile satanismului de tip Moloch!), transsexualitatea, transhumanismul, gulgutele cu răcirea globală, cu încălzirea globală, guvernarea globală etc.nu sunt decât motivele care trebuie să vă îndemne la a lua decizia greșită!

 

Ceea ce duce nu doar la pierderea Mântuirii, ci și la scăparea călăilor de plățile karmice.

 

                                                            Pătru

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.