Despre ipocrizie

MASA DE MANEVRĂ 

Despre ipocrizie, s-a tot vorbit, însă apogeul atins de Marea Târfă de la Bruxelles în deplină “armonie” cu matroana mai versată de la Washington, în domeniul atât de expus al mass-media și cu ocazia eliberării Nigerului de sub jugul neocolonialist, este de domeniul nu atât al fantasticului, cât, mai ales, al unei nesimțiri ce evocă reala evaluare a maselor populare la un statut de simplă masă de manevră, fără capacitate de discernământ și fără nici cea mai mică temere în raport de o eventuală reacție. Așa zisele democrații de tip neoliberal, mucegăite integral de neomarxismului sionist al straussienilor, folosesc orice ocazie pentru a se arăta în plenitudinea putregaiului moral și principial devenit atât formă, cât și fond al occidentului colectiv.

CENZURA

Consiliul Europei a considerat că este efort de război și în 2022 a interzis difuzarea postului RussiaToday și a canalelor sale naționale – RT France, RT Germany, RT UK, RT Spain – pe teritoriul Uniunii Europene practicând, astfel, cea mai grosolană formă de cenzură! Așa zisele manipulări ale Rusiei contra UE prin dezinformări și știri false nu rezistă în fața adevărului presei libere și a dreptului la liberă exprimare, la liberă opinie, în general la orice are drept factor definitoriu – libertatea!

PROGRAME INTERZISE

Și acum ajungem la esența ipocriziei “ieuropene” … cu ocazia unui episod din lupta pentru independență și libertate a statelor și popoarelor din Africa, statul Niger a interzis difuzarea programelor RFI și France24 pe teritoriul său national! O chestiune elementară și obligatorie când sclavul se luptă cu stăpânul colonizator ( aka mini-homme macron ).

SUSPENDARE INACCEPTABILĂ

În acest context, Nabila Massrali, Purtătoarea de Cuvânt a Comisiei Europene a definit aceasta suspendare ca fiind inacceptabilă și bineînțeles o încălcare grosolană a drepturilor și libertăților locale.

RUȘINE

Acum … stau și mă gândesc cu stupoare nu la tupeul nemărginit al “elitelor” sataniste ce conduc lumea “civilizată”, ci la câtă Rușine ar trebui să simtă un biped care, privind în oglindă, încă mai crede narativul satanist al occidentului colectiv! Până la urmă, Rusia are dreptate integral în acest moment ! Ca și concluzie necesară și suficientă!

                                                                                                Pătru

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.