Realitate sau … despre proști

ÎNTR-O NOAPTE LINIȘTITĂ

Scriu acest articol astăzi, când tocmai ce m-am trezit și totul este “la cald”. Am călătorit la Varna în acest weekend la petrecerea unui prieten, iar aseară am ieșit să luăm masa la o terasă pe malul mării. Echipa era alcătuită din 3 bărbați români, un bărbat bulgar și soția lui cu cele 2 fetițe ale acestuia. Specific pentru ca este de interes … cina plăcută, ca de vară, fructe de mare, vin alb sec, multă gheață și voie bună! Evident că între subiecte s-a dezbătut și problema din u-Craina!

INCREDIBIL DAR ADEVĂRAT 

La un moment dat, la o masă alăturată se proptesc două femei tinere cu 3 copii, evident din u-Craina. Trăgând cu urechea la discuția noastră și văzând că toți suntem pro Rusia, la un moment se ridică una dintre bipede și se proțăpește direct în fața mea întrebând cu un tupeu fantastic dacă vorbesc limba engleză (probabil ukronazi consideră că doar ei învața limba stăpânilor …) și de unde sunt … îi răspund cu un dulce accent Cockney de unde sunt, iar tipa îmi solicită pe un ton imperios să spun “slava u-Craina” … cei care mă cunosc personal și înțeleg scena realizează că așa ceva nu se putea realiza cu niciun chip!

ATACAȚI ȘI DENIGRAȚI PE BANII NOȘTRI 

Îi răspund borfetei (identificată astfel prin tuningul estetic maxim, cureaua L-V și litrii de parfum aruncați pe ea…) că eu susțin Rusia și pe Putin, iar aceasta începe în limba ei spurcată să mă înjure pe mine și poporul român (cuvinte clare ca “pederast, rumunske, nahui, suka” sunt recunoscute …). Îi răspund cu un clar “Slava Russia!”, iar individa îmi întoarce spatele și pleacă înjurând.

DE CE PLĂTIM? CA SĂ NE FURE ONOAREA?

Acum … as vrea să întreb retoric (și așa ajung și la a doua parte a titlului acestui articol) câți dintre românii care plătesc pentru u-Craina știu cel puțin unde este magazinul oficial L-V din București, ca să nu mai întreb câți își permit sa cumpere aceste accesorii (chiar și de pe piața neagră…)? Asta așa … ca mândrie națională pentru cum suntem văzuți și tratați! Un stat de tip preș și un fost popor ce se scurge încet spre dispariția din istorie …

TRIST DAR ADEVĂRAT

Iar tupeul și nesimțirea kaprei ukronazi mi se par uluitoare! Să fii refugiat de lux, pe banii proștilor și singură doar cu o altă prietenă și copiii într-o țară străină și să abordezi niște bărbați prezumtiv alcoolizați și după orele 00:00, mi se pare nu provocator, ci de-a dreptul imbecil!

ATENȚIE LA NEATENȚIE!

Imbecil și pentru Europa care investește masiv în propria dispariție și marele malaxor de bărbați albi, creștini din u/Craina…

 

                                                                                                                                                                                     PĂTRU     

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.