Ce reprezintă inflația?

Adevărata definiție a inflației

Adevărata definiție a inflației

Încă de pe băncile liceului elevii sunt îndoctrinați cu fel și fel de aberații în materie de economie.
Astfel, una dintre marile minciuni și pe care o voi aborda în cele ce urmează, o reprezintă: ascunderea motivelor reale ale inflației.
Ce se ascunde însă și nimeni nu spune?
Adevărata definiție a inflației o reprezintă printarea de bani fără acoperire în economie.

Masa monetară aceeași pe piață

Într-o economie sănătoasă, masa monetară ramâne întotdeauna aceeași pe piață. Astfel că prețul produselor nu poate crește, ba dimpotrivă, prețurile vor scădea având în vedere creșterea producției, societatea fiind în plină expansiune.
Inflația este cea mai mare înșelăciune folosită de guverne și de băncile centrale împotriva cetățenilor. Inflația anulează efectiv veniturile cetățenilor și eventualele depozite deținute. 

Creatorul inflației

In ultimul deceniu, creatorul inflației la nivel global a fost bineînțeles America. America a printat dolari în vederea anulării datoriilor externe. Pentru a putea să își achite datoria externă către principalii creditori, America a trișat. A printat dolari cu care a achitat resurse, servicii, bunuri, folosind o hârtie fără valoare.

State înșelate de peste 100 ani

Ca exemplu, dacă China a vândut Americii produse în valoare de 100 milioane de dolari, pentru achitarea acestora America în loc să folosească bani aflați în circulație, a printat dolari. Așadar China a încasat inflația creată de americani. Prin acest mecanism simplu pe care ar trebui să îl înțeleagă orice idiot util “responsabil” cu steag ukrainean la profil si minim 3 doze pfizer, America a înșelat toate statele timp de peste 100 ani, jefuindu-le efectiv de resurse si servicii.

Colonizatorul

Așadar, cauza înjumătățirii veniturilor in ultimii 2 ani este chiar colonizatorul America prin plațile făcute de “Guvernul Meu” PSD-PNL-USR-UDMR către companiile americane medicale și de armament, precum și către Ukraina la îndemnul acelorași yankey.

Bani printați

În încheiere mai remarc faptul că românii nu au habar să protesteze, aceștia arătând de fiecare dată că nu știu să ceară decât măriri de salarii și pensii, nesolicitând guvernului luarea de masuri concrete în vederea producerii de bani prin producție proprie. Cu alte cuvinte românii cer bani, iar guvernul le oferă bani printați care înseamnă inflație.

Țări care vor depăși România

PS: Orice președinte african este mai demn decât plăvanul care este corupt până în măduva oaselor, motiv pentru care în maxim 5 ani multe țări africane vor depăși România.

  HERODOT

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.