Încrederea nu se cumpără, ea se câștigă!

Drumul spre iad este pavat cu bune intenții

O nouă găselniță! Orașul de 15 minute! O fi de bine? O fi de rău? Cum am putea să-i credem pe guvernanții României ca ar vrea să facă și ceva bun în interesul populației, atâta vreme cât ei, de 33 de ani, ne mint, ne fură și ne distrug continuu, emițând zilnic tot felul de legi care de care mai aberante? 

 Păreri pro sau contra 1

Capital.ro: Orașul de 15 minute” este vechi de când lumea și s-a numit, până acum, simplu: “sat.”

„Orașul de 15 minute” înseamnă o „înghețare” a cetățenilor în bule mici, cea mai gravă consecință fiind aceea a lipsei de contact direct și de dezbatere cu ceilalți, atât în bula proprie, cât și în alte asemenea bule. Sigur, cetățenii vor putea comunica, dar numai prin canalele controlate de Putere și doar în măsura în care Puterea o va permite.

Oare mai marii UE nu știu aceste lucruri? Cu siguranță, da! De unde tragem concluzia că măsura este deliberată. 

Dacă privim revoltele din Franța, din ultima vreme, ne dăm seama că, în „orașul de 15 minute”, asemenea agregări ale maselor nu vor fi posibile. „Orașul de 15 minute” este antecamera sclaviei perpetue.”

Continuarea AICI: https://www.capital.ro/orasul-de-15-minute.html

Păreri pro sau contra 2

Eurostiri.ro: Poate România adopta acest concept?” Continuarea AICI: https://eurostiri.ro/orasul-de-15-minute-poate-fi-acest-concept-aplicat-in-romania/

Păreri pro sau contra 3

Presshub.ro: „Planul este menit să reducă traficul prin restricționarea folosirii mașinilor private în aceste zone în timpul orelor de vârf. Mersul pe jos, mersul cu bicicleta, utilizarea autobuzului, taxiurile și alte mijloace de transport sunt scutite.

Rezidenții pot solicita un permis de a conduce prin filtre până la 100 de zile pe an. Cu toate acestea, autoritățile au precizat că oamenii vor putea în continuare să ajungă în orice parte a orașului cu mașina în orice moment, dar ar putea fi nevoiți să utilizeze rute alternative, potrivit DW.” Continuarea, AICI:

https://presshub.ro/ce-inseamna-orasul-de-15-minute-nu-nu-este-o-inchisoare-268566/?gclid=CjwKCAjwjYKjBhB5EiwAiFdSfjvcyP1G1l_O0gqWyUp4jmOT-OyPRpoZf2bgFKcEUvI6mpOvfPQW_RoCAT4QAvD_BwE

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.