Arestări, ajutoare ucrainenilor, vaccin anti covid și armament american

JUSTIȚIADA

Voi dedica câteva rânduri unei situații foarte simple și logice, însă din păcate, lipsa de cultură coroborată cu indiferența face ca aceasta să fie greu de înțeles sau deloc.

Încă din anul 2012, începând cu al doilea mandat al lui Băsescu s-a observat cum s-a pornit justițiada. Justițiada inițiată de Ambasada Americii la București a avut drept scop distrugerea mediului de afaceri autohton și preluarea acestor găuri lăsate libere de către multinaționalele “partenerilor strategici”.

DISTRUGEREA MEDIULUI DE AFACERI ROMÂNESC

Să se înțeleagă din capul locului, în momentul în care arestezi un administrator de companie cu specific “transport aerian”, asta nu înseamnă că lumea nu va mai zbura. Apare peste noapte o nouă companie care îi va lua locul, compania sistemului. În timp ce zeița anticorupție, Kovesi excută ordine venite din exteriorul țării, mediul de afaceri românesc era distrus la foc automat. Oamenii de afaceri români au fost nevoiți ori să renunțe la companiile pe care le conduceau vânzându-le la prețuri derizorii multinaționalelor, ori efectiv să își anunțe insolvența, iar ulterior să declare falimentul.

DECORAȚI DE AMBASADE

În tot acest timp, Kovesi și șefii de servicii secrete erau decorați de ambasadele străine. Doar acest lucru, într-o țară democrată în adevăratul sens al cuvântului, trebuia să se lase cu arestări pentru înaltă trădare și subminarea economiei naționale. Să o luăm invers: ambasadorul României la Paris ar putea să decoreze șeful serviciilor secrete franceze? Ce reacție ar avea statul francez? Desigur, e imposibil.

COMPLICITATEA SERVICIILOR DE FORȚĂ

Faptul că unii sunt fericiți că România este o colonie îmi aduce aminte de vorba unui prieten: românul nu știe ce să facă dacă nu primește ordin de la un stăpân”. Acum să abordăm și partea cealaltă a închiderii mediului de afaceri de “eroii naționali” perindați la conducerea țării din anul 2012, cu complicitatea serviciilor de forță. 

BUGETUL DE STAT

Închiderea acestor companii pe modelul arătat mai sus a condus la diminuarea taxelor și impozitelor la bugetul de stat: mulți șomeri, angajați plecați din țară, sedii lăsate în paragină, impozit/venit, cas, cass etc. , bani care nu au mai ajuns la bugetul de stat, astfel că bugetele de stat ar fi trebuit să fie acoperite într-un fel sau altul pentru că Statul nu își reduce cheltuiala niciodată, ba dimpotrivă, o crește. 

CREȘTEREA TAXELOR ȘI IMPOZITELOR

Cum ar fi fost normal, gaura de la bugetul de stat trebuia acoperită de multinaționalele care s-au înmulțit după anul 2012 luând locul afaceriștilor români. Dar nu, acestea funcționează pe principiul “produci în România și faci profit în paradis fiscal, astfel că taxele sunt plătite în țări precum Seychelles, Cipru, Panama, etc. Totuși, taxele trebuie plătite de cineva pentru a susține cheltuiala statului. Astfel, gaura produsă de arestările procuroarei cu interese americane și europene, Kovesi, este suportată tot de cetățeanul simplu, prin creșterea taxelor si impozitelor, duse la limita suportabilității. Statul nu a pierdut nimic, cetățenii plătesc mai mult.

SITUAȚIA ACTUALĂ

Tot ce a reprezentat cheltuială pe vaccinuri anti covid “sigure si eficiente”, ajutor umanitar ucrainean, bani în avans companiilor americane de armament (arme ce nu vor mai fi livrate niciodată) totul se susține prin creșterea taxelor cetățenilor români! Toate aceste cheltuieli coroborate cu arestările efectuate de Kovesi conduc la situația actuală din țară.  Astfel, în 2023, chiar zilele trecute, un fost șef de guvern care se încuiase în Palatul Victoria cu lacătul, a putut spune “credeți că cei care au proprietăți de peste 500.000 euro sunt săraci? Dar cei care au mașini de peste 75.000 euro sunt săraci?”

OAMENI CARE MUNCESC

Păi poate nu sunt săraci, dar asta nu înseamnă că tu trebuie sa îi mega impozitezi pe niște oameni care au muncit o viață să își creeze o anume bunăstare doar pentru a dona bani ucrainenilor și a crea facilități unor multinaționale americane. Știu, arătând cu degetul niște oameni care au averi de peste 500.000 euro îi faci să aplaude pe cei mai săraci, idioții utili pe moment, cei care nu au reușit nimic în viața lor și care au o îndoctrinare din partea sistemului cum ca oricine are bani este neapărat și infractor.

MĂSCĂRICI CU TELECOMANDĂ LA AMBASADA AMERICII

Pe asta se bazează niște Grindeni sau alți măscărici cu telecomandă la Ambasada Americii. Se schimbă totul, mai repede decât își pot imagina unii.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Herodot

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.