Copiii sunt în pericol – Partea I

GRĂDINIȚA OBLIGATORIE

 Scrisoare deschisă adresată părinților și bunicilor actuali și viitori!

Copiii sunt in cel mai mare pericol! 

De 33 de ani suntem în război. O elită de psihopați care nu au respect pentru viața omenească ne conduc spre dezastru într-un ritm amețitor.

În serviciul lor lucrează o armată de demoni și de corupți care sunt în stare de orice pentru a-și menține statutul. Nu știu altceva să facă decât să distrugă, fiind preocupați continuu de fabricarea a tot felul de legi împotriva firii umane. Copiii reprezintă viitorul omenirii, viitorul speciei umane.

ȘAH MAT la UMANITATE

Inamicii umanității și ai creștinismului vor să dea ȘAH MAT la UMANITATE instaurând odată cu New Age și dictatura Noua Ordine Mondială! 

Elitiștii mondiali se tem de copii și de aceia nu vor ca ei să fie crescuți sănătos, să aibă principii profund moral-creștine, nu vor ca ei să gândească, să contrazică, sau să aibă reacții potrivnice deciziilor lor. Copiii trebuie să știe să se apere.

 

Statul îi execută silit pe părinți

Părinţii nu trebuie lăsaţi prea mult să se bucure de noul născut. Să nu se ataşeze. Statul îi execută silit pe părinți şi le instituţionalizează odrasla de la vârste din ce în ce mai fragede. Maternitatea / Paternitatea riscă să ajungă un fel de adopţie la distanţă. Dai un ban şi ţi-l cresc alţii.

Tu îl pupi în somn şi eventual în weekend. Dacă el nu are dansuri latino, şi tu, închidere de lună. 

 

Grădinița obligatorie de la 3 ani 

„La grădiniţă copilul învaţă altceva decât acasă”, justifică Remus Pricopie fost ministru al Educației în Guvernul Victor Ponta. Corect. Orice influenţă nedorită de acasă – bunicii, mai ales bunicii – ameninţă

să-l înmoaie pe micuţ: să-l înveţe altruismul, bunul simţ, mila, respectul. Ori, mai rău, să spună vreo rugăciune. Să-l transforme într-o epavă, un inadaptat în jungla contemporană.

 

Familia încotro?

Spre ce fel de societate suntem împinși? Vedem că scade natalitatea (de asta se văita chiar și Remus Pricopie), vedem cum sistemul lovește continuu cu târnăcopul la rădăcina familiei. De ce să faci copii dacă nu poţi să te bucuri de ei? Părinţii „eliberaţi” de grija odraslei, recrutată din faşă de către stat, se pot lăsa liniştiţi în voia pasiunii devastatoare pentru Carieră. 

ANUNȚ apărut recent: 4 mai 2023

Grupa mijlocie de la grădiniţă devine obligatorie din toamna acestui an: 2023. Nu sunt suficiente locuri la stat, așa că părinții vor plăti la privat:

https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/grupa-mijlocie-de-la-gradinita-devine-obligatorie-de-la-toamna-nu-sunt-suficiente-locuri-asa-ca-parintii-platesc-la-privat.html

Copiii care au acum 4 ani vor deveni prima generație cu cel puțin 13 ani de educație școlară. Conform unei legi nou votate și publicată deja în Monitorul Oficial, până în 2030 educația va  deveni obligatorie începând cu vârsta de 3 ani. 

 

Legea educației naționale

Legea educației naționale nr. 1/2011, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 18 din 10 ianuarie 2011, cu modificările și completările făcute prin Legea nr. 56 din 1 aprilie 2019 după cum urmează: Articolul 16 – (1)

Învățământul general obligatoriu cuprinde învățământul primar, învățământul gimnazial și primii 2 ani ai învățământului secundar superior.

Invățământul secundar superior și grupa mare din învățământul preșcolar devin obligatorii până cel mai tarziu in anul 2020, grupa mijlocie pana cel mai tarziu in anul 2023, iar grupa mică până în anul 2030. (2)

 

Frecventarea învățământul obligatoriu poate înceta la forma cu frecvență la 18 ani.

 

Va continua …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.