Bunul samarinean

Luca, cap.10

  1. Care din aceşti trei ţi se pare că a fost aproapele celui căzut între tâlhari?
  2. Iar el a zis: Cel care a făcut milă cu el. Şi Iisus i-a zis: Mergi şi fă şi tu asemenea.

Ev. Luca 10, 25-37  Biblia

 Astăzi 13.02.2024, “MIȘCAREA PENTRU PACE”, precum și o parte a societății civile din România a demonstrat ca încă mai există speranță și credință autentică! A arătat că pe meleagurile noastre, încă mai sunt oameni cu credință în Hristos, și care în măsura propriilor posibilități și sacrificii, sunt capabili să își manifeste trăirile de empatie, emoțiile de milă și caritate creștină, dar și recunoștință!

“MIȘCAREA PENTRU PACE” a organizat o depunere de flori atât la Ambasada Turciei, cât și la Ambasada Siriei pentru a transmite speranța victimelor cutremurului din 06.02.2023.

De asemenea, s-au aprins lumânări în memoria miilor de victime decedate din ambele țări!

Recunoștința României se manifestă acum, după atâția ani, neuitând implicarea Siriei în ajutorul acordat României în vremurile cutremurului devastator din 1977!

In fața tragediei catastrofice, umanitatea este împreuna ! Întru Hristos!

Autor: Pătru

1 Comentariu

  1. Intr-adevar nu trebuie sa uitam implicarea Siriei din 1977. Desi nu sunt de aceeasi credinta si in plus beneficiaza si de un context intern Siriei si international nefavorabil, nu trebuie sa uitam ca toti suntem creatia lui Dumnezeu. Orice om care sufera (si de ce nu si o natiune…), trebuie sa aiba parte de copmpansiunea si sprijinul celor din jur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.