Coma financiară și falimentul inevitabil

financiară

O SOCIETATE ÎN COMĂ FINANCIARĂ ȘI UN FALIMENT INEVITABIL 

 Nu este greu de observat cum marile guverne se împrumută pe bandă rulantă pentru a injecta bani în economii muribunde care produc din ce în ce mai puțin, ajungându-se în situații alarmante în care unele state au o datorie externă de peste 100% din PIB, lucru ce se traduce prin faliment.

 Asistăm la situația în care stai în casă pentru că ești asimptomatic de gripă sau stai închis în casă degeaba luni întregi și ești chiar recompensat pentru asta la fel ca și cum ți-ai produce salariul. Ei bine, acești bani sunt plătiți din împrumuturi externe la dobânzi covârșitoare de peste 7% în prezent în România, deși țara vecină Ungaria se împrumută la o dobândă negociată de 1-2%!!!

Situația este atât de dramatică încât zilele acestea reprezentanții FED-ului au decis schimbarea modului de calcul al inflației tocmai pentru a nu declara recesiunea, după ce în prealabil au modificat definiția recesiunii.

Am mai spus-o în articolul precedent că totul are legătură cu controlul financiar și că marile guverne nu vor ca masele să fie răzvrătite în momentul implementării noului sistem financiar global, tocmai de aceea vor merge pe împrumuturi din ce în ce mai mari pentru asigurarea traiului minim, până la falimentarea tuturor guvernelor, moment în care noul sistem va fi implementat cu succes exact peste noapte, concomitent in toate statele așa cum pandemia și propaganda despre război se desfășoară în toată media occidentală pentru spălarea creierului.

Banca Angliei se pare ca este pionierul CBDC-urilor ș zilele acestea discuta condițiile de implementare cu un termen de valabilitate de 45 zile și un maxim de 10-20.000 lire maxim deținute de fiecare persoană, lucru care în opinia personală nu prea se poate aplica întrucât ar distruge definitiv consumul iar economia s-ar prăbuși instantaneu, acest lucru fiind doar un test pentru a vedea reacția maselor.

În final aș vrea să spun să nu uitați că fără control financiar nu există control, iar cine reușește să scape din matrixul financiar va fi un om liber!

Herodot

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.