Noul sistem financiar

NIMIC NU VA MAI FI CA ÎNAINTE! 

Așa cum Bill Gates spunea că nimic nu va mai fi ca înainte, din păcate acest lucru se adeverește, însă pot spune cu tărie că ceea ce vedem acum este un procent infim față de ceea ce se va implementa.

Ceea ce îl doare cel mai tare pe un personaj este atunci când îi umbli la buzunare si îl tâlhărești. Nu o tâlhărie în sensul DEX în care îi dai în cap și îi furi telefonul, ci o „inginerie financiară” prin care  printezi bani și astfel, prin inflație îi mănânci toate economiile și îi reduci drastic nivelul de trai.

Mecanismul este atât de simplu încât ar putea fi înțeles de orice persoană cu o educație submediocră dacă ar căuta răspunsurile oriunde altundeva în afara televizorului și a presei plătite de la guvern.

INCEPUTUL DIGITALIZĂRII

Ca să revenim la oile noastre, în data de 13 iulie, după 3 ani de proces al SEC împotriva companiei Ripple, avocații companiei Ripple au reușit să dovedească faptul că acest proiect nu reprezintă un security, mulți numind această zi ca fiind „ziua victoriei”. Imediat după acest succes, aș spune epocal, însă nu întâmplător, Bank of Japan BOJ a anunțat că a ales compania Ripple să se ocupe de digitalizare, anume de CBDC, aceeași alegere făcând-o și Bank of Canada BOC.

Vom vedea ce se va anunța pe data de 20 iulie atunci când Federal Reserve va anunța proiectul care va sta la baza digitalizării dolarului, dar mai ales în luna august odată cu întâlnirea reprezentanților statelor membre BRICS care vor stabili o monedă pentru tranzacțiile între țările membre, monedă ce va fi cuplată la aur și la alte materii prime și resurse naturale.

TRANZACȚII CU BITCOIN 

Să punctăm și aspectul privind „bitcoin îți redă libertatea financiară”. Bitcoin în sine, are un algoritm la baza care într-adevar nu a fost decriptat, însă rețeaua nativă este extrem de lentă și costisitoare, astfel că o tranzacție durează câteva zeci de minute cu niște comisioane foarte mari.

Bineînțeles că la această problemă s-a venit „întâmplător”(sic) cu varianta unui blockchain network lightning care este mult mai rapid, iar comisioanele sunt foarte mici.

MERITĂ SĂ INVESTEȘTI?

Efectul de turmă va face ca cei manipulați să utilizeze acest blockchain atât pentru viteză cât și pentru comisioane, însă luând această decizie de a îți pune deținerile de bitcoin pe acest blockchain este ca și cum l-ai pune in banca lor. Cu alte cuvinte îți poate fi confiscat și monitorizat în orice moment, lucru ce nu se poate întâmpla cu bitcoinul deținut pe rețeaua nativă. Și să nu uităm un lucru foarte important: marile corporații NU INVESTESC ÎN ABSOLUT NIMIC DIN CE NU CONTROLEAZĂ 100%!

ATENȚIE, ȘTIRI!

Prin depunerea Blackrock a cererii de listare a unui ETF bitcoin pe NYSE a dispărut și replica cârcotașilor care spuneau și doreau ca bitcoin să fie ponzi, lucru care se va dovedi în scurt timp nu cu bitcoin, ci cu banii actuali.

Un alt aspect extrem de important în domeniul financiar îl reprezintă știrile. Ei bine, aceste știri sunt plătite cu sute de mii de dolari până la câteva milioane pentru fiecare articol.

Își imaginează cineva că prin aceste știri ești sfătuit pozitiv pentru a face bani? Este chiar comic cum unii citesc știrile și își investesc banii fix în aceste capcane, găuri negre, iar apoi își varsă frustrările pe cei care reușesc, nicidecum pe sistemul care i-a ruinat!

PENTRU CEI CARE GÂNDESC!

Pot spune că imi plac aceste vremuri pentru că fac diferența între cei care gândesc și cei care cad pradă sistemului și eșuează lamentabil! Aproape toate cărțile au fost aruncate, băieții deștepți fiind pregătiți de sărbătoare! Este atât de aproape și atât de la vedere!

 

Herodot

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.