Despre slugi …

Golemul de la BOR

Greu să scrii despre slugi când ai sângele curat! Pentru că oricât aș încerca să găsesc motivații – fie ele genetice, cultural-educative sau de rasă – nu reușesc să sparg nucleul motivațiilor ce-l animă pe golemul Bănescu Vasile! Nu înțeleg sub nicio formă nici de ce este păstrat într-o funcție în care este evident că nu are în comun cu Fișa Postului decât, eventual, semnătura bipedului de pe ea.

Dacă aș rămâne într-un registru religios, aș zice ca întortocheate sunt căile Domnului, însă la respectivul purtător de “nu știu ce” identific că nu ar avea nimic în comun nici cu Dumnezeu și nici cu BOR luată fie ca Mireasă a lui Hristos, fie ca instituție a statului român!

 

Simboluri ce ne-au mai rămas

Omul, evident că nu este depășit de situație cum zic mulți, ci se află pur și simplu în misiune controlând expunerea publică a BOR aruncând și mai mult jar pe imaginea acesteia! Aidoma capului de stat român și golemul nostru decapează instituțional în sufletul ortodocșilor români lovind toate simbolurile ce ne-au mai rămas!

 

Simbolul al ortodoxiei românești contemporane

In orice cheie ar fii privit, IPS Teodosie este un simbol al ortodoxiei românești contemporane și cel puțin atât o sa rămână în istorie! A arunca cu mizerii pe cel care iese cu crucea în mână să apere bisericile ortodoxe române de buldozerele primarilor sataniști și din poziția profesională din care ar trebui sa fie primul lui apărător, înseamnă trădare!

Trădarea

Și spun trădare pentru că spre deosebire de ipochimenul sas căruia nu i se poate imputa Trădarea, el neavând picătură de sânge de român în organism, golemul nostru își revendică că ar avea sânge de român! În atare situație, nu putem identifica ca motivație decât TrădareaSă continuăm cu cireașa amară din viața românilor reprezentată de susținerea integral ne-dogmatică a schimbării datei Sfântului Paști?

Purtător de vorbe al BOR

Aici … nici nu avem cuvinte să calificăm descalificarea golemului ca purtător de vorbe al BOR! Ce să poarte?! Să-mi fie scuzată lipsa de eleganță, poate doar țucalul Patriarhului! Cum să îndrăznești să susții un demers așa-zis civilizator, “ieuropean” când Lumina Sfânta sosește la Ierusalim exact la data pe care oculta satanistă a lui Moloch vrea să o schimbe! Ferească Dumnezeu!

Lingurița de plastic

Din lunga listă a pozițiilor publice ale golemului, pe lângă susținerea campaniei ucigașe de vaxxxinare și a folosirii măștilor, nu pot să nu mărturisesc durerea mea efectivă când l-am auzit cum susținea acordarea Sfintei Împărtășanii cu lingurița de plastic de unică întrebuințare. 

“Deci câtă vreme mai sunt oameni ce caută pocăinţa şi Sfanta Impărtăşanie, Satana n-are putere!”

Daniil 12

Il opreşte Dumnezeu. Dar când oamenii se vor întuneca la minte aşa de tare încat vor împiedeca Sfânta Liturghie, cu toată voia lor vrând necredinţă, în zilele acelea va înceta şi Jertfa cea de-a pururi, şi va începe urâciunea pustiirii, precum zice la Daniil 12:

”Şi din vremea când va înceta Jertfa cea de-a pururi şi va începe urâciunea pustiirii, vor fi 1290 de zile.”

Unica concluzie

Elementar, dragul meu Watson ! Elementar … 

Iar unica concluzie, dragul meu Patriarh este că trebuie sa scapi urgent de acest golem! Altfel … complicitatea se pedepsește la fel cu fapta! ANAXIOS !!!

          Pătru, 11.07.2023 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.